fbpx

Hengekøyepark – for våre Via Ferrata gjester er det mulighet for å komme kvelden før og sove i en hengekøye på Base Camp. Ta trappa opp på fjellet og nyt frokosten med den flotte utsikten over skjærgården før klatringen starter. Eller ta den bratte turen ned til stranda for et forfriskende morgenbad i sjøen.

Hvem passer dette for?
Dette tilbudet er for friluftsglade klatregjester, og ikke for de som ønsker en fest, eller en kveld med alkohol og røverhistorier. Det passer ikke på vårt aktivitetsområde både av hensyn til andre gjester og vår skjenkebevilling.

Våre hengekøyer fra LA SIESTA er håndlaget i et litt grovt materiale og er derfor ikke så glatte at underlaget sklir så lett i køya. La Siesta Hengekøyer står for bærekraft og etisk handel.

Praktisk
Du kommer til ferdig rigget køye, det er bord, benker, utedo, en kanne vann og låsbart rom til bagasjen. Hengekøyene er hengt opp, alle steiner og røtter under er fjernet (med spett og muskelkraft) for at du skal ligge trygt og godt.

Du tar selv med sovepose, liggerunderlag, mat og drikkevann. Vann til kaffe og «kattevask» har vi på kanne.

Med vår miljøprofil, ønsker vi å begrense bruk av engangsutstyr som bidrar til mye søppel. Så vi setter stor pris på at dere tar med bestikk etc. som kan brukes flere ganger.

Regnvær
Blir det nedbør, så kan opptil syv køyer flyttes under tak. Vi kan også etter avtale bytte dato ved dårlig værmelding.

Pris kr. 300,- per køye.

Det er også mulighet for å oppgradere opplevelsen:
Deilig tykt saueskinn som er tilpasset køya, kr 50,-
Myggnetting kr 50,-
Gassgrill kr 50,-
Sykkel kan du leie HER