OM OSS

Aktiv Fritid eies og drives av Berit Norheim. Firmaet ble etablert i 1999.

I strandsonen på Tjømes østside har vi har bygd opp vår Base Camp. Der har vi en stor Gamme med kjøkken hvor vi tilbereder og serverer nydelig mat til grupper mellom 20 og 150 personer. I tillegg har vi en romslig Gapahuk med plass til 35 personer under tak.

På Base Camp tilbyr vi våre gjester en rekke spennende aktiviteter både i høyden og på bakkeplan. Vi legger stor vekt på å få med alle – også de med helseplager. Hos oss er det ikke viktigst med store muskler og topp kondisjon. Her er det utfordringer som passer for alle. Det viktigste er at det ikke er så fysisk krevende at det er bare noen få som mestrer det!

For de sprekeste har vi en 3 timers Via Ferrata klatretur med luftige rappelleringer.

Vi har kjøp inn 40 terrengsykler og tilbyr turer rundt på øya hvor våre guider viser frem skjærgårdsidyllene og forteller lokale historier. Dette er et lavterskeltilbud og området rundt Færder Nasjonalpark er enkelt å sykle og naturopplevelsene er supre.

Nå er vi i gang med vårt nye sykkelprodukt «59`sykkel». Det er en morsom
konkurranse hvor lagene skal sykle rundt for å finne ulike poster. I 2017 har vi tilbud om Høydepark og Via Ferrata-turer hver lørdag fra 1. april til ut
september. Disse turene bookes direkte på vår online booking.

Aktiv Fritid har en supertrivelig stab med 12 instruktører som motiverer, instruerer og gir mye positive tilbakemeldinger til gjestene. Her finner du ingen ”skryteliste” av ekstreme turer til jordens ytterpunkter som de har vært med på. Det er av den enkle grunn at her er det normalt spreke turglade mennesker som er gode på de ulike aktivitetene og noen er også supergode på mat.