fbpx

OM OSS

Aktiv Fritid – opplevelser med utsikt og Via Ferrata Tjøme eies og drives av Berit Norheim. Firmaet ble etablert i 1999.

I strandsonen på Tjømes østside har vi har bygd opp vår Base Camp. Der har vi en stor Gamme hvor vi tilbereder og serverer nydelig mat til grupper mellom 25 og 150 personer. I tillegg har vi en romslig Gapahuk med plass til 35 personer under tak.

På Base Camp tilbyr vi våre gjester en rekke spennende aktiviteter både i høyden og på bakkeplan. Vi legger stor vekt på å få med alle, også de med helseplager. Hos oss er det ikke viktigst med store muskler og topp kondisjon. Her er det utfordringer som passer for de fleste.

For de sprekeste har vi en 4 timers Via Ferrata klatretur med luftige rappelleringer.

Med våre 40 terrengsykler tilbyr vi turer rundt på øya hvor våre guider viser frem skjærgårdsidyllene og forteller lokale historier. Dette er et lavterskeltilbud og området rundt Færder Nasjonalpark er enkelt å sykle og naturopplevelsene er supre.

Vi tilbyr også «59`sykkel» som er en morsom konkurranse hvor lagene skal sykle rundt for å finne ulike poster.

I klatreparken kan vi nå tilby «Svart løype» for alle aldersgrupper.
«Småbarsk», «Mellombarsk» og «Gammalbarsk».
I sommerhalvåret (fra påske til høstferien) setter vi opp dager hvor vi har Klatrepark og Via Ferrata-turer for lokale gjester og turister Disse turene bookes direkte på vår online booking.

«Fleip, Smak og Fakta» er en morsom konkurranse vi arrangerer for grupper inne på hotellene.

Aktiv Fritid – opplevelser med utsikt, har en supertrivelig stab med 12 instruktører som motiverer, instruerer og gir mye positive tilbakemeldinger til gjestene. Her finner du ingen ”skryteliste” av turer som de har vært med på. Det er av den enkle grunn at her er det normalt spreke turglade mennesker som er gode på de ulike aktivitetene og noen er også supergode på mat.