MIDDAG

Grillmeny med lam og nakkestek
Lammefilet, nakkestek og grove pølser fra Grøstad Gård. Servert med knuste olivenpoteter, gode salater, dressinger, olivenbrød fra Havbakeriet med hjemmelaget ramsløksmør 
Panna Cotta med rørte bringebær fra Eik Gård

Oksefilet
Laksesalat (gravlaks, urter og creme fraiche) servert på ristet landbrød
Oksefilet med skysaus, saltbakte poteter og grønnsaker
Limemosse til dessert

Økologisk laks
Tapenade (kapers / oliven paté) servert på ristet olivenbrød. Rømmestekt laks servert med kajakkpoteter og sesongens grønnsaker
Sjokolademousse

Grøstad nakkestek
Laksesalat (gravlaks, urter og creme fraiche) servert på ristet landbrød
Saftig nakkestek servert med fløtegratinerte poteter og salat 
Creme Brulee med appelsinmarinerte bær

Tjøme reker
Ferske reker fra skjærgården servert med dill, sitron, løk, avokado, sitronpepper og majones. Olivenbrød fra Havbakeriet
Valgfri dessert

Vegetarmeny
Her setter vi sammen en smakfull vegetarmeny etter sesongens tilgang av råvarer.
Valgfri dessert

Julebordsmeny + kr. 50 p.p.
Lakserulader- lefser med laks, hvitløk, dill og creme fraiche
Pinnekjøtt med kålrotstappe
Riskrem med rørte jordbær

Valgfrie poteter:
Fløtegratinerte, saltbakte, knuste med olivenolje, potetsalat eller kajakkpoteter